Klik hier om een kijkje te nemen!
"Locked down shoppers turn to vegetables, shun ready meals"
Klik hier op het artikel te lezen
Het is alweer tijd voor onze laatste mini #coronacookingsurvey - wat ging het snel en wat zijn we in de wolken met het groot aantal deelnemers dat we elke keer mochten verwachten, bedankt! Bij deze laatste enquête zijn we benieuwd naar welke soorten voedingsinformatie jullie het meest aanspreken en hoe jullie hier het liefst meer over te weten komen.
We hebben weer nieuwe resultaten in verband met het belang dat onze respondente hechten aan maaltijden en hoe ze e-peritieven ervaren! Klik op dit vakje om de resultaten te bekijken.
We haalden opnieuw erg veel respons op allebei de enquêtes, met in totaal meer dan 7.000 deelnemers!
Vrijdag betekent ondertussen nieuwe resultaten, deze keer over allebei onze enquêtes, en weer een nieuwe mini-enquête over welke recepten, gebak en brood er precies bij jullie op tafel komen, waarom, en wie jullie daartoe inspireert.
Klik op dit vakje om de resultaten te bekijken.
Prof. Dr. Charlotte De Backer geeft meer uitleg over onze voorlopige bevindingen en de vervolgstudies van de #CoronaCookingSurvey. Klik op dit vakje om het volledig fragment te bekijken.
Na het overweldigend succes van onze eerste enquête - met meer dan 5.500 deelnemers - maken we de eerste voorlopige resultaten bekend.
Daarnaast beslissen we om het project verder te zetten en elke week kortere en diepgaande enquêtes te lanceren, waarvan de eerste gaat over boodschappen doen tijdens de coronamaatregelen.
Heel wat collega's in het buitenland reageren enthousiast op ons initiatief en beslissen een eigen versie van de #CoronaCookingSurvey op te starten in hun land. Het aantal deelnemende landen stijgt naar meer dan 30.
Onze uitgebreide enquête, die peilt naar verschillende veranderingen qua eet-, kook- en koopgedrag wordt gepubliceerd en internationaal opgestart, er doen al meer dan 15 landen mee.